Руководиоци и чланови ВТ су подржали акцију Удружења града Новог Сада „Слаткиш за слаткише, заједно можемо више“, помоћ деци оболелој од церебралне парализе и Свратиште за децу и омладину Новог Сада у виду новогодишњих пакетића.

Педагог школе је позвала на новогодишње дружење Вршњачког тима децу из Украјине, а која су уписана у нашу школу крајем прошле и почетком ове школске године. Ученици су се представили и учествовали у заједничком прављењу новогодишњих украса за хол школе уз звуке пријатних новогодишњих песмица.

Наша школа се укључила у Пројекат „Подршка учењу деце избеглица и миграната кроз формално образовање у Републици Србији“ подржан од стране УНИЦЕФ канцеларије у Србији и Министарства просвете. Реализована је Зимска школа, учесници су били ученици страни држављани, као и остали ученици наше школе, чланови Вршњачког тима од четвртог до осмог разреда у чијим одељењима су ученици страни држављани и ученици из Украјине.

Ученица члан ВТ 6/3 одељења је приредила предиван гест, направила код куће новогодишње кексиће и мафине како би додатно улепшала заједничко проведено време током трајања Зимске школе.

Увећај фонт